BVC

Idag åkte jag och Wille till BVC för läkarbesök. Vikt och längd: 9160g och 74cm. Följer sin kurva och allt såg bra ut. Snart är det dags för vaccination.


Skogränsen var lockande med sin röda färg. Han har börjat krypa istället för att åla nu men det ser lite roligt ut. Dock är gå längst möbler och väggar och gå med gåvagnen det roligaste han vet.

Jag tog en promenad hem som vanligt. I sköna solen. Oftast brukar jag ta en promenad upp till byn också men idag valde jag att sova när Wille sov på förmiddagen så det blev ont om tid. Det fick bli bussen.


Kunde inte hålla mig från att köpa ett snyggt servettställ jag spanat in läääänge. Passar så bra här hemma.

Igår var vi på återbesök för Lucas halsmandlar och den ena är fortfarande svullen. Vi ska få en remiss till en öron, näsa halsmottagning.


När jag hämtade Lucas hade jag lastat vagnen med sandlådeleksaker så vi kunde (fortsätta?) leka ute. Tycker förskolan är lite dåliga på att vara ute. Fick veta att de varit inne hela dagen idag och jag blir så besviken. 

Tog upp det med en pedagog och vi stod och pratade en stund. Idag hade tydligen inte alla barn rätt kläder för utelek och då blir det synd om dem om resten får gå ut men inte dem. Jag känner snarare att det är synd om de barn som faktiskt HAR bra ytterkläder men är tvungna att stanna inne för att andra barns föräldrar inte har skaffat rätt kläder.

Det var kanske fel pedagog att prata med eftersom hon bara har jobbat där i två dagar men hon höll med mig om att det är viktigt att vara ute mycket. På hennes förra förskola var de ute mer än de var inne. Vi får hoppas att det blir någon ändring. Båda barnen står som sagt kvar i kö på en annan förskola som verkar vara drömmen.
Allmänt | |
#1 - - Anonym:

Har aldrig hört en så dålig ursäkt på att inte låta barnen vara ute. Dom hade väl ändå kläder på sig.Inne hela den fina dag som var igår är ju helt sjukt:(

Svar: Ja jag pratade med dem igen imorse och sa att jag verkligen inte vill låta gnällig och att jag tycker de är fantastiska. Hon berömde mig ordentligt, hade till och med pratat med sin syster om mig och sagt att hon hoppades att systern också var lika engagerad som mig i sina barn. Blev alldeles rörd! Haha. Idag skulle de ut i regnet och leka 😊👍🏼
Helena Sohlberg

Upp