Glada nyheter

I fredags ringde min chef och berättade att det skulle bli en del ändringar på kontoret och i min tjänst. 

Jag kommer ha kvar mina arbetsuppgifter men kommer även få nya. Och jag kommer ingå i en ny grupp. Alla i gruppen ska kunna backa upp varandra. Det ska möbleras om och sättas upp väggar och lite så. Först blev jag orolig att det skulle bli alldeles för mycket att göra. Men jag ringde direkt till min kära kollega Maria (som också ska ingå i gruppen) och då blev allt lite klarare och nu känns det kul. Så det ska bli otroligt spännande att gå till jobbet på måndag :)

Sen idag ringde de från förskolan pojkarna står i kö till (vårt förstahandsval). Båda är välkomna i augusti! Gissa om jag blev glad! Klart det känns lite surt med ytterligare en flytt till en ny förskola för Lucas men det har hänt så mycket på nuvarande förskolan att det inte känns tryggt att ha våra barn där helt enkelt. Vi ska få komma och kolla på nya förskolan redan imorgon.

Åh jag tror verkligen att det kommer bli så bra.


Klippte luggen på den här busungen idag och det gick bra. Bilden är dock från någon dag sen.


Badkritor är kul! Här visar Lucas att han har ritat mamma och pappa.
Allmänt | |
#1 - - Anna:

Åh yeey vilken bra dag! 🎉❤️😘

Svar: Ja man kanske skulle köpa sig en trisslott! 😄😘❤️
Helena Sohlberg

#2 - - Ansi:

Kul att du kommer tillbaka till ett kanske roligare jobb nu! :) Jag hoppas att du kommer trivas lite bättre.
Ååh va kul att ni fick förstahandsvalet på förskolan också! Det är så sjukt viktigt att ens barn går på en förskola som man är nöjd med. De ska ju vara där en stor del av dagen.
Måste också testa badkritor! Är det lätt att tvätta av? :)

Svar: Ja det känns riktigt kul :) Gud ja! Vissa dagar har jag hållit Lucas hemma bara för att jag kan. Hemsk känsla att lämna när det inte känns bra där. Jag tycker det går lätt att tvätta av. Bara sköljer av med varmt vatten :) Kram!
Helena Sohlberg

#3 - - Monica:

Åh vilka härliga nyheter :)

Svar: Ja verkligen! 😃
Helena Sohlberg

Upp