Krupp

Lucas hade krupp inatt vid 3-tiden. Vi satte oss ute på balkongen på en gång och det blev lite bättre. Två av mina bröder hade det när de var små och det var riktigt läskigt. De får ju så svårt att andas och det låter hemskt.

När vi satt där ute bara han och jag sa han "jag är rädd". Men han var så lugn och duktig. Tror det är vanligt att barn blir rädda och gråter, då blir det nog värre. Tror kanske mitt lugn gjorde honom lugn också.

Imorgon ska vi på återkoll av hans halsmandlar hos läkaren. Får nämna kruppen också. Kanske är ännu ett skäl att ta bort halsmandlarna? För de verkar fortfarande vara svullna trots att han inte låter grötig eller snarkar längre.


Vi tog en promenad till affären idag efter att våra fikagäster Marie och Larsa gått. Lucas fick stå på ståbrädan. Han tycker det är kul men vagnen känns så tung och svårstyrd då. Gillar den inte alls. Fram och tillbaka från förskolan funkar det ju dock.


Vi har tagit det lugnt och tänkte fortsätta så resten av dagen. Försöker få Wille att sova nu sen en stund tillbaka men han bara hostar. Får köra med skivad lök på dagarna också. Fy vad det kommer lukta här hemma.
Allmänt | |
#1 - - Anna:

Plutt-Lucas ❤️ Hoppas det går bra och att grabbarna kryar på sig ❤️😘

#2 - - Anna:

Plutt-Lucas ❤️ Hoppas det går bra och att grabbarna kryar på sig ❤️😘

Upp