Helgen

I fredags blev det en promenad till Åkermyntan. Hittade en fin blomma till balkongen.Wille somnade när vi kom fram och sov sen ett bra tag. Jag passade på att rensa städskåpet när vi kom hem.


Igår delade vi på oss. Michel tog Lucas och gick hem till Micke. Lucas fick premiärköra nya sparkcykeln. Han tycker det är väldigt roligt och tungan är självklart ute.

Jag och Catrin plus minsta barnen gick till Vinstaskolans loppis. Inget att hurra för men det blev en ordentlig promenad. Vi möttes av både sol och hagel/snö. Riktigt aprilväder med andra ord.


Jag tog med mig lillen ut igen nästan direkt efter vi kom hem från Micke och Catrin. Då spöregnade det. Jag slängde lite skräp och köpte lördagsgodis.

Johanna och Loke kom över på middag. Det ritades, lektes med bilar och det blåstes såpbubblor.

Idag är vi bortbjudna på middag och vi ser fram emot det väldigt mycket. Wille har precis somnat bredvid mig nu så jag ska nog passa på att sova en stund jag med.

Vad har ni gjort i helgen? :)
Allmänt | |
#1 - - Monica:

Jo Jag har sått en massa innan allt snöoväder kom, sen hade vi vårstädning i föreningen, vi hade tur där också för det värst vädret kom efter, Sanna har varit här på middag , styrelsemöte och en fika hos Sandra hann vi också med som fyllde år .)
Vad var det för spännande middag ni var på?

Svar: Låter som en väldigt trevlig helg! :) Igår var vi hemma hos Ann-Sofie, Thomas och Miranda. Thomas lagar helt otroligt god mat! Igår bjöds det på hamburgare med massor med goda tillbehör. Egen bbq-sås som var SÅ smarrig. Man går aldrig därifrån hungrig :)
Helena Sohlberg

Upp