Räkan

Wille hostar så han kräks stackarn. Värst är det på kvällen och inatt vaknade han vid ett och var ledsen en bra stund.

Jag läste att en skål med skivad lök under sängen ska lindra hostan så ikväll kör vi på det. Han somnade vid halv 8 kanske och har nu vid 11 inte vaknat till en endaste gång och hostat. Igår hostade han hela den tiden. Varför har vi inte testat detta på Lucas!?

När Wille hade somnat nattade jag Lucas. Vissa kvällar totalvägrar han bli nattad av sin far. Michel hade kollat till Wille när jag nattade Lucas och ligger i soffan när jag kommer ut och säger "det luktar kebab där inne". Haha. Lätt värt det ändå.

Vi har haft en underbar lördag. Lucas fick dock ett stort utbrott innan vi åkte iväg, precis som igår! Och man liksom fasar hur det ska gå. Men sen gick allt hur bra som helst. Vi åt en supergod lunch på Restaurang Räkan inne i stan. Barnens farmor blir 50år på tisdag.


Loke och Lucas tittar på fiskarna.


Personalen och även vi som satt och åt fick styra båtar med räkor på till bordet man satt vid. Det tyckte pojkarna var väldigt spännande.


Födelsedagsbarnet som blev så glad över sin present att tårarna sprutade.

Vi fikade på ett Café innan vi sa hejdå.

Undrar om jag ska ta mig in till stan någon dag innan jag börjar jobba. Måste sätta mig och göra en lista på saker jag vill göra innan dess.
Allmänt | |
Upp