Känslor och energi

Idag har vi tankat energi ute på Ekerö med familjen. Först grill-lunch hos Christian, Sandra och Simon. Det var full fart på pojkarna och de gjorde massa bus.

Förra helgen var vi där på Simons 4-årskalas. Helt plötsligt kommer Simon ut på altan med en röd t-shirt på sig med texten "Storebror" på! Både jag och Sanna skriker till ordentligt och rusar fram och jag ger båda en STOR kram medan jag kämpar emot allt jag kan för att inte börja storböla haha. Får tårar i ögonen nu när jag skriver. Så jäkla känslig! Men det är ju så fint <3 I december tror de att bebisen kommer.

Dagens middag åt vi hemma hos Michels syster och hennes döttrar. Otroligt fina tjejer! Vi ses inte alltför ofta men ändå fick jag världens goaste kram av stora tjejen och lilltjejen ville gå till mig när hon gjorde illa sig. Hon brukar tydligen vilja visa andra att hon är ledsen men det lyssnade inte jag på, jag blev jätteglad och fick känna mig lite speciell :)

Ingen av pojkarna hade fått sova längre än en halvtimme på dagen. Nattningen av Lucas blev katastrof med gråt och utbrott. SÅ trött. Och där försvann all min energi igen.


Han plockade med sig en "blomma" till Chantal. Så gulligt.


Igår hade han en riktigt bra dag. Var så glad. Han stod och putsade fönster och så lekte han trafikköer med bilarna ute på balkongen.


Wille går runt såhär med nappen när han har den här hemma. Knasig.

Nu sitter jag och lyssnar på min gamla IPod och alla känslorna väcks till liv igen. Från min första utlandsresa med min bästa vän Anna när jag var helt galet nykär. Eller år 2006 när hela mitt liv rasade samman (kändes så i alla fall) när det tog slut mellan mig och första kärleken efter 6år tillsammans. Till när jag och Anna festsugna singlar tog oss till Sunny Beach i Bulgarien och festade loss på Club Orange haha. Och åhhh alla förfestkvällar hemma hos Timmy innan utgång varje helg sommaren 2007-2008 kanske? När jag lyssnar på dessa låtar kommer jag så väl ihåg hur jag mådde och kände just då.

Lite häftigt obehagligt underbart typ?
Allmänt | |
#1 - - Anna:

❤️❤️❤️🎉🙏🏼💅🏼💃🏼💄👗☀️🌮🍻🎧❤️❤️❤️Älskar! 😘😘😘

Svar: 😊❤️
Helena Sohlberg

Upp