Sovmorgon

I lördags vaknade Wille vid 8 och Lucas halv 9. Vilken sovmorgon! Inatt däremot var Wille vaken mellan ca kl 2-3. Han liksom bara vaknade och blev superpigg. Han klättrade upp till oss och låg och pratade och snurrade runt. Hur gulligt som helst egentligen men lite jobbigt med tanke på att jag skulle upp vid 5:30 och jobba en hel dag.

Förra veckan hann vi med lite allt möjligt. Åt på resturang, handlade på Willys och Ikea med båda barnen. Vi gör oftast sånt utan barn men det gick bra att ha dem med. På vägen till Willys var inte Lucas på strålande humör men när han fick sitta i en kundvagn blev han glad.


Utanför Ikea stod en vaccinationsbuss så vi passade på att ge Lucas TBE-vaccin. Vi hade pratat om det ett tag. Han märkte inte ens att de stack honom.

I fredags var vi på kalas för Felicia som fyllde 5år. Det grillades korv och vi åt en riktigt somrig tårta med grädde och jordgubbar. Lucas och Simon härjade i vanlig ordning. De där två alltså. Vildare grabbar får man leta efter.Vi fick en tomatplanta med oss hem :)


Igår köpte jag en pelargon till balkongen och tog hand om elefantörats bebisar. Satte två av dem i egna krukor så får vi se om de vill växa och bli fina.
Allmänt | |
Upp