Upp & Ner

Ner

- Vi valde att sluta med Linas Matkasse efter 3 eller 4 kassar. Det var för få goda rätter ansåg vi. Dessutom följer Michel ett kostschema och kan inte äta allt i kassen. Det är bara det att jag gick in i appen och avbokade bara nästa kasse, inte allting. Och nu är det för sent att avboka kassen som kommer på söndag. Kanske har vi tur och det blir godare denna gång. Hoppas.

- Det går springmask på förskolan. Läste om det på 1177. Skulle jag inte gjort.

- Wille har blivit väldigt snorig vilket betyder mer gnäll och många ledsna uppvak när han sover. Hej hacksömn.

Upp

+ Ingen hög feber på Wille längre. Han hade liiite feber igår men idag verkar den vara helt borta.

+ Hela familjen gick ner till källaren igår för att ta upp kläder till Wille. Lucas sprang runt och lekte med en studsboll och pratade med en granne. Jag hittade mycket fint som jag hoppas Wille kan ha i sommar. Han är ju inte lika rund som Lucas var så vi får se.

Lucas gamla Adidasskor passar Wille perfekt!


+ Jag köpte en snygg tröja till Lucas för min bonus på H&M.


Den finns i Willes storlek också. De har inte så många plagg som de kan syskonmatcha. Vore kul med fler.
Allmänt | | Kommentera |

Lekparken

Jag är så extremt tråkigt trött och seg hela tiden. Har varit trött sen Wille föddes egentligen. Men nu är det som sagt extremt. Jag kan inte bestämma mig för om jag ska köpa blutsaft eller gå till doktorn.
 
Idag tog det tid att komma ut. Vi är oftast inte klara innan Wille somnar om igen vid 9-10 tiden och sen kan han sova i upp till 3 timmar ibland. Och jag avskyr att väcka barnen när de sover, speciellt när de är lite sjuka. Vilket våra barn ofta är tyvärr. Så då blir det att vi kommer ut strax efter 12. Men har man ingen tid att passa vad gör det...
 
Vi gick till affären och handlade lite, lämnade det hemma och gick sen till lekparken.
 
 
 
Alltså basket hörni! Hade glömt hur kul det är!
 
 
 
Wille gungade för första gången och han gillade det. Skrattade till lite ibland och såg nöjd ut men man märkte att han var påverkad av febern. Nästa gång får han gunga hur länge han vill.
 
Vi började andra omgången med pencillin idag och hoppas på det bästa. På eftermiddagen har han knappt fått i sig någon mat men dricker vätskeersättning. Febern var uppe i 39,9. Lilla hjärtat.
 
Efter lekparken bestämde vi oss för att gå till en annan affär för att köpa det vi glömde handla första gången. Påskmat bland annat. Som vi faktiskt inte ätit i påsk! Så nu väntas lax och ägghalvor!
 

Nyklippt Lucas <3
Allmänt | | Kommentera |

Gårdagen i bilder

Allmänt | | Kommentera |
Upp