1år som gifta

I fredags tog jag med mig båda barnen och åkte upp till centrum. Lucas älskar att vara ute på nya äventyr. Jag är dock alltid lika rädd att han bara ska springa ifrån mig.Vi mötte min mamma och så gick vi tillsammans till vårdcentralen.

Det gick bra hos läkaren. Hon la till att vi ska köra nässpray och astmamedicinerna. Vi hade slutat med allt det där när vi inte tyckte att det hjälpte och han var ju inte så snorig. Men vi ska tydligen köra på så fort han bara är liiite snorig eller sjuk. Köra tills han är frisk. Förkylningen sätter sig liksom lite överallt.

Vi fick en tid för återbesök och så sa hon inte så mycket mer.

När vi kom hem hade Lucas feber. Även lite i lördags men det gick över snabbt så känns knappt som att det var någon. Han kändes pigg och glad så vi ändrade inga planer. Barnens farmor kom till oss och vi åkte och lämnade Wille hos pappa och Monica.


Sen åkte vi och checkade in på Mariott som ligger vid Rålis. Den 28 mars firar vi 1 år som gifta! <3


Det blev indisk mat på Flemminggatan. Och en öl/cider i hotellbaren innan vi låg och åt snacks och kollade på film på rummet.


Jag sov helt ok. Var skönt att inte behöva kliva upp på en gång när man vaknade. Vi åt hotellfrukost och åkte sen och hämtade våra busfrön som hade haft det jättebra. Jag hade kunnat sova borta minst en natt till. Så välbehövligt efter alla sjukdomsveckor och dålig sömn.

Får se när det blir av nästa gång. Göra mer saker bara vi två måste vi hur som helst bli bättre på!
Allmänt | |
#1 - - G.farmor:

Så skönt för er att ni kom iväg, blev lite orolig ett tag ni skulle få ändrade planer. Förstår det måste ha varit mysigt få vakna upp i lugn och ro och njuta av en låååångfrukost! Så glad ni tar er egen tid för varandra, det är viktigt! Och de finaste små killarna hade det ju toppen där de var.
Kramiz 😄😍😘

Svar: Ja det var vi också. Det var helt underbart skönt 😊 Kram!
Helena Sohlberg

#2 - - Anna:

Haha låg ni först och åt snacks sen? 😂😘❤️

Svar: Snusk! Ligga gör man inte när man är gift Anna! 😄
Helena Sohlberg

Upp