Lekparken

Jag är så extremt tråkigt trött och seg hela tiden. Har varit trött sen Wille föddes egentligen. Men nu är det som sagt extremt. Jag kan inte bestämma mig för om jag ska köpa blutsaft eller gå till doktorn.
 
Idag tog det tid att komma ut. Vi är oftast inte klara innan Wille somnar om igen vid 9-10 tiden och sen kan han sova i upp till 3 timmar ibland. Och jag avskyr att väcka barnen när de sover, speciellt när de är lite sjuka. Vilket våra barn ofta är tyvärr. Så då blir det att vi kommer ut strax efter 12. Men har man ingen tid att passa vad gör det...
 
Vi gick till affären och handlade lite, lämnade det hemma och gick sen till lekparken.
 
 
 
Alltså basket hörni! Hade glömt hur kul det är!
 
 
 
Wille gungade för första gången och han gillade det. Skrattade till lite ibland och såg nöjd ut men man märkte att han var påverkad av febern. Nästa gång får han gunga hur länge han vill.
 
Vi började andra omgången med pencillin idag och hoppas på det bästa. På eftermiddagen har han knappt fått i sig någon mat men dricker vätskeersättning. Febern var uppe i 39,9. Lilla hjärtat.
 
Efter lekparken bestämde vi oss för att gå till en annan affär för att köpa det vi glömde handla första gången. Påskmat bland annat. Som vi faktiskt inte ätit i påsk! Så nu väntas lax och ägghalvor!
 

Nyklippt Lucas <3
Allmänt | |
Upp