Det fortsätter...

Snart är det påsk! 

Jag längtar efter att få träffa familjen och äta gott. Känns som det var en evighet sen vi träffade någon nu.


Här hemma är det fortfarande lite snorigt. Wille var väldigt trött idag efter ytterligare en sömnlös natt. Han har sovit i princip hela dagen och stundvis känts slö men han drack vätskeersättning och välling. Det är mycket närhet som gäller också. Så himla mysigt.

Vid middagen såg jag att det rann från hans öra och tog jag vid örat blev han jätteledsen så förmodligen har han öroninflammation och det har spruckit. Jag ringde en sjuksköterska som vi har kopplad till barnens försäkringar (de svarar på en gång ist för att behöva sitta i långa köer!) och hon sa att en läkare måste kolla upp örat senast imorgon. Så imorgon ringer vi vårdcentralen.

Vi ger väldigt sällan Alvedon till barnen. Så pass sällan att vi glömmer bort att vi faktiskt KAN ge det. Han kunde ju förmodligen inte sova inatt pga att han hade ont i örat, jag trodde bara det var allt snor som var jobbigt för honom. Hur som helst hade jag ju kunnat ge lite Alvedon så stackarn fått sova.


Gos <3
Allmänt | |
#1 - - G.farmor:

Lider med vår lilla Wille, hoppas hoppas han kan få något som lindrar och han snart blir bra.
Styrke kramar till er alla ❤💙

Svar: Idag är han pigg och glad och leker. Nog skönt för honom att trumhinnan sprack. Han fick mer antibiotika som vi ska ge men idag slutar vi med det till ögonen i alla fall. Kram 💖🌷
Helena Sohlberg

Upp