Relaxing

Michel och Lucas var på kalas idag. Jag vågade inte riskera att Wille åker på något igen så vi gick en promenad på hemmaplan istället. Vi stannade till vid ett apotek och sen handlade vi lite tvättmedel och sånt.


Vi åt spenat och linssoppa till lunch. Blev inte alls lika god som Marias.


Wille fick en ballong av en snäll tjej på Apoteket. Vilken lycka.


Vi tycker det är så sött att han faktiskt leker "som man ska" med bilarna här hemma. Rullar dem fram och tillbaka eller kör med dem medans han kryper.Jag fick en morsdag present. Älskar te! Detta ska smaka mango.

Ska gå och ta mig en kopp nu tänkte jag. Båda barnen sover som stockar i vanlig ordning.
Allmänt | | Kommentera |

Nya förskolan

Idag spelade vi först fotboll sen gick vi in på pojkarnas nya förskola och kollade in deras fina gård.
Vansinnigt mysig gård!

De minsta barnen har en egen gård.Vi ska dit och hälsa på Lucas avdelning Körsbär på måndag.
Allmänt | | 4 kommentarer |

Blommor och mat

Lucas hade plockat en blomma till mig idag. Den stod på diskbänken och när han visade den för mig sa han att han skulle stå och titta på den länge.Dagens lunch bestod av Michels bacon- och broccolipaj samt lite grönt. Mycket gott.

Maria åt en spenat- och linssoppa som jag fått receptet på. Alltså den ser inte god ut någonstans men den var magisk! Kan lägga upp receptet sen om ni vill.

Hon hade även bakat en rabarberkaka med kardemummamaräng. Också helt magiskt god. Jag som har svårt för rabarber älskade den. Hon hade fått rabarber av Micke på jobbet så jag frågade om jag också kunde få så jag kan baka kakan. Får se om han har några kvar i sin trädgård.

Annars? Wille sover i sin säng som står bredvid oss. Visst kan han klättra upp i vår säng och sen ramla ner men det här känns ändå så mycket säkrare.

Lucas är helt blöjfri och det går bra. Just nu vaknar han en gång på natten, inte varje natt men då går vi och kissar sen somnar han om.

Inte fullt upp på jobbet just nu. Så är det på min tjänst. Det är galet mycket en period sen är det lugnt. Idag var det faktiskt riktigt segt för att det inte fanns något att göra på eftermiddagen. Men tanken är ju att vi ska få mer att göra så det kommer bli bra.

Hoppas ni mår bra. Imorgon är det fredag!

Nu ska jag gå och kramas med min man :)
Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp