En sämre dag.

Man kan ju inte alltid ha bra dagar. Idag var tyvärr en sån dag när allt kändes och gick fel.

Redan på morgonen failade kommunikationen mellan mig och M. Jag tog det relativt lugnt, gick ner till källaren för att hämta en solhatt till W och det slutade med att jag röjde ordentligt. W låg ändå och sov. Hade inte bestämt mig för vad jag och Wille skulle göra. Jag har haft ont i halsen och lite ont i magen ett par dagar men inte så farligt. Visste att vi var bjudna ut till ön men inte vilken tid eller så. Ja sen blev det i alla fall väldigt stressigt, vi var sena och jag ångrade att jag och W inte bara stannade hemma.

Jag känner mig så frustrerad och ledsen över att Wille aldrig blir frisk. Oftast försöker jag tänka att det faktiskt inte alltid kommer att vara såhär och att barnen kommer att få ett kick-ass-immunförsvar sen men ibland är det svårt. Det gör ont att se dem sjuka och det är tufft ibland när det blir knas med sömn osv. Som nu.

På vägen ut kräktes W ner hela sig och bilbarnstolen (han sitter fram). Det sprutade ut gång på gång tjockt kräks och jag skrek på Michel att stanna för han kunde ju inte andas. Det var riktigt läskigt. Skrämde stackars Lucas så jag fick trösta och förklara att mamma blev rädd. Det är en sak att behålla lugnet när något sådant händer hemma men något helt annat i en rullande bil.

När vi väl kom fram var jag både i chock och skämdes över hur sena vi var. Vi fick i oss mat sen så sa Michel att Lucas troligtvis var magsjuk så det var bara att åka hem igen.


Vi ska snart på återbesök till en specialistläkare med W och prata om hans mjölkallergi. Kanske är det något mer/annat som lurar.
Allmänt | |
#1 - - G.farmor:

Lill skruttan, inte gjorde det något att ni var sena. Klumpigt av mig inte förstå du var lite i chock, gråter i hjärtat att jag inte tog hand om dig bättre, såg ju du var frustrerad.
Hoppas ni piggat på er allihopa så kanske vi kan ses till helgen, vi gör om allt med mat och lek för barnen.
Finaste Helena Love you ❤❤❤😘
Kramiz 💕💕💕

Svar: Inte klumpigt alls. Jag visste ju knappt själv att jag var chockad. Idag har vi haft en mycket bättre dag. Vi ses gärna i helgen. Tack för fina ord, du är så snäll ❤️ Kram!
Helena Sohlberg

Upp