Fina Frasse

Klockan tre på natten vaknade Lucas och hade krupp. Lite värre denna gång. Det där skällande ljudet när han hostar och ljudet av att det inte går så bra att andas är hemskt. Han ville först inte ta astmasprayen för han var nog lite rädd men till slut tog han sprayen och vi gick ut på balkongen och satte oss. Michel tog över efter en stund och Lucas somnade på honom.

Vi bytte av efter någon halvtimme kanske och Lucas vaknade till och satt och kollade på och pratade om blommor och bilar. Han kändes piggare och lät inte lika hemsk på andningen. Den skällande hostan var dock kvar.

Vet inte hur länge vi var uppe men vi gick in när det kändes bättre och han somnade på soffan.

Förra gången var det borta på morgonen men imorse lät han lika dålig som på natten. Vi gav astmaspray och han åt frukost relativt pigg och glad ändå. Vi försökte få honom att inte springa runt så mycket. Jag ringde sjuksköterskan som sa att vi skulle åka in om andningen blev värre.

På tisdag får vi se vad öron, näsa, halsmottagningen säger. Nu hoppas vi verkligen på att halsmandlarna ryker.

Dagen fick bli väldigt lugn mest för Lucas skull. Vi var hundvakt åt fina Frasse. Underbar hund, han var verkligen superlätt att ha att göra med. Wille lyser upp som en sol så fort han närmar sig honom och Lucas tyckte det var roligt att leka med honom. Ska säga till Micke att vi gärna är hundvakt fler gånger.Hur mysigt? Tycker även jag som inte är så förtjust i hundar. Kände inte av någon allergi heller. Är ju allergisk mot de flesta katter och vissa hundar.

En bra dag ändå! Hoppas på bättre sömn inatt för oss alla.
Allmänt | |
Upp